Trailer: A Verry Murray Christmas aneb jak slaví Vánoce herci

Vydáno: 21.11.2015 17:14 - | foto: facebook tvůrce

Vánoční filmová estráda Sofie Coppoly A Very Murray Christmas se sice zaměřuje na postavu herce Billa Murraye, ovšem kromě něj je přímo nacpána dalšími hereckými a pěveckými hvězdami, o čemž se můžete přesvědčit v novém traileru.
George Clooney, Bill Murray, Miley Cyrus ve filmu  / A Very Murray ChristmasNa Netflixu již 4. prosince dorazí vánoční speciál nazvaný A Very Murray Christmas, který je přímo hereckým (ale i pěveckým) koncertem pro úžasného Billa Murraye. Ten zrežírovala i napsala talentovaná režisérka Sofia Coppola, které se scénářem pomohl samotný Murray a Mitch Glazer (Velké očekávání). A Very Murray Christmas má být novodobou verzí klasických vánočních estrád plnou amerických koled a vtípků. Herci tu všichni hrají sami sebe v situaci, kdy jsou drženi vevnitř kvůli obrovské sněhové bouři v New York City, která způsobila to, že na jejich vystoupení nikdo nepřišel.

Kromě zmíněného Billa Murraye v hudební komedii uvidíte i Amy PoehlerGeorge ClooneyhoChrise RockaMiley CyrusMayu RudolphMichaela CeruRashidu Jones a mnohé další. Trailer sice vypadá docela zábavně, ale na první pohled ve mně tahle novinka nebudí velké nadšení, každopádně přímo dýchá vánoční snovou atmosférou, díky čemuž pookřeje prakticky každý...

Oficiální traileru filmu A Very Murray Christmas


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY