TOP 20 ČR: Bondovi Husí kůži strašidla nenahnala

Vydáno: 17.11.2015 07:00 - | foto: Sony Pictures Entertainment

James Bond si svoje první místo s novým Spectre udržel i druhý týden se skvělými deseti miliony, na příčkách vítězů za ním zůstalo Fakjů pane učiteli 2 a Husí kůže.
Jack Black, Dylan Minnette ve filmu Husí kůže / GoosebumpsNejnovější bondovka Spectre, kterou do kin vypravil jako v pořadí čtyřiadvacátý film s agentem 007 režisér Sam Mendes, kde Daniela Craiga doplňují další herecké hvězdy jako Christoph WaltzLéa Seydoux či Ralph Fiennes, obhájila první místo z minulého týdne. Pomyslnou stříbrnou medaili udělili diváci pokračování německé komedii Bory Dagtekina Fakjů pane učiteli 2, v níž se třída pana Müllera vypravila na školní výlet do Thajska. Na třetí pozici se pak uchytila novinka Husí kůže podle knihy R.L. Stinea o spisovateli, z jehož knih utečou nedopatřením magická stvoření a on je musí spolu se svými pomocníky pochytat. Zmíněná hororová komedie po dlouhých týdnech zvládla sesadit Hotel Transylvánii 2 a animovaná strašidla tak byla vystřídána strašidly z filmu hraného.

Na výslunní se dlouho nevyhřával pejsek s jeho páníčkem Snoopy a Charlie Brown v animovaném Peanuts ve filmu. Premiéra kupodivu nevynesla příliš vysoko podle odhadů těžkou oscarovou konkurenci v podobě biografického snímku Steve Jobs a ten se tak musel spokojit s místem šestým, pod něj se vměstnal Marťan Ridleyho ScottaPoslední lovec čarodějnic Vin Diesel ve velkolepé fantasy se umístil osmý a předposlední část první top desítky se dostala Stážistovi Robertu De Nirovi. Na desítku pak padl Sicario: Nájemný vrah, který je vedle filmu o zakladateli Apple také jedním z vážných zájemců o další Oscary.

Russell Crowe ve filmu Otcové a dcery / Fathers and DaughtersHned na počátku druhé poloviny nás uvítaly české Celebrity s.r.o., ty následovalo Sorrentinovo Mládí. Pod číslem třináct můžete najít rodinnou komedii podle knihy Jo Nesba, který je známý hlavně díky svým kriminálním sériím, tou je Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek. Dojímavé drama Otcové a dcery s Russellem Crowem si muselo vystačit u místa čtrnáctého, za ním se složili animovaní Mimoni ve svém spin-offu. Drama Everest a tuzemské Ztraceni v Mnichově také spadly, naopak V hlavě od Pixaru se povedlo o dvě místa zvednout a stejný úspěch se povedl Gangsterovi Ka. Poslední místo dostalo Paranormal Activity: The Ghost Dimension, které prožilo obrovský pád z devítky až na dvacítku.

1. Spectre - 10,8 mil.
2. Fakjů pane učiteli 2 - 3,4 mil.
3. Husí kůže - 2,9 mil. (novinka)
4. Hotel Transylvánie 2 - 1,7 mil.
5. Snoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmu - 1,4 mil.
6. Steve Jobs - 1,3 mil. (novinka)
7. Marťan - 1 mil.
8. Poslední lovec čarodějnic - 908 tis.
9. Stážista - 453 tis.
10. Sicario: Nájemný vrah - 293 tis.

11. Celebrity s.r.o. - 240 tis.
12. Mládí - 220 tis.
13. Jo Nesbø: Doktor Proktor a prdící prášek - 218 tis.
14. Otcové a dcery - 208 tis. (novinka)
15. Mimoni - 193 tis.
16. Everest - 180 tis.
17. Ztraceni v Mnichově - 169 tis.
18. V hlavě - 123 tis.
19. Gangster Ka - 117 tis.
20. Paranormal Activity: The Ghost Dimension - 116 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY