Chystané čtvrté Toy Story přibralo Patriciu Arquette

Vydáno: 15.11.2015 10:15 - | foto: facebook tvůrce

Za dva roky nás čeká již v pořadí čtvrté Toy Story. Po prozrazení hlavní dějové zápletky a návratu několika členů obsazení tedy nastal i čas na uvítání nováčků mezi propůjčovateli hlasů. Jedním z nich je Patricia Arquette.
Fotografie z filmu Toy Story 2: Příběh hraček / Toy Story 2S rozhodnutím souhlasit nemusíte, ale smířit se s ním budete muset. Toy Story - Příběh hraček se vrací, takže z něj nebude pouhá trilogie. Pixar tuto informaci vypustil již před nějakou dobou a i vás jsme informovali, abyste nečekali klasické animované dobrodružství našich plastových a plyšových hrdinů. Tentokráte je na řadě romantika mezi kovbojem Woodym a pastýřkou Bo Peep. Potvrzen je návrat režiséra prvních dvou úspěšnějších dílů Johna Lassetera, stejně tak Woodymu opět propůjčí hlas Tom Hanks, návrat představitelky jeho něžné polovičky Annie Potts zatím visí ve vzduchu.

Každopádně novinkou je přírůstek do obsazení v podobě Patriciy Arquette, loňské vítězky Oscara za výkon ve snímku Chlapectví. Bohužel nenamluví žádnou z hraček, ale poměrně vtipnou postavu matky, která je podle popisů dost uvolněná a hippie. Je možné, že bude hrát právě ženu, která koupila ve výprodeji pastýřku Bo Peep, již se Woody snaží zachránit.

Na takovéto podrobnosti je ale stále dosti času, jelikož je premiéra chystána až na 17. června 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY