První trailer: Aliance - 1. část zakončení série Divergence

Vydáno: 13.11.2015 18:57 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Příští rok v březnu dorazí do kin první část třetího dílu teen série Divergence s názvem Aliance - má se jednat o velkolepé završení knižní trilogie spisovatelky Veronicy Roth.
Podobně jako v případě rozdělení posledních částí Harryho Pottera nebo Hunger Games, i třetí díl série Divergence se dočká stejného osudu, který má za cíl "vydojit" ze žhavého zboží co nejvíce dolarů. Ačkoliv komerční úspěch série Divergence se s tím, jaký měla série Hunger Games nedá srovnat, producenti se nezalekli. A tak nás nejdříve v březnu 2016 čeká první díl nazvaný Aliance a za rok pak završení v podobě The Divergent Series: Ascendant.

Opět v režii Roberta Schwentkeho se Tris (Shailene Woodley) a Čtyřka (Theo James) pokoušejí přežít svůj vůbec první výlet za zeď, která obklopuje postapokalyptické Chicago. Tam je čekají nová šokující odhalení a další oběti, které budou muset ve jménu humanity přinést. Zatímco knižní předloha Allegiant je finálním dílem série, producenti filmové série Divergence rozdělili třetí díl na dvě části. Aliance tak bude pouze předvojem finální "ascendující" části. 
 
Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Aliance - 1. část


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY