Hledá se Dory: první trailer pixarovského pokračování

Vydáno: 10.11.2015 16:42 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Příští rok v červnu do kin dorazí pokračování jednoho z nejúspěšnějších animovaných filmů studia Pixar, Hledá se Nemo z roku 2003. V sequelu se tentokrát situace obrací a Nemo se vydá zachránit svou kamarádku.
Disney spolu s Pixarem vypustili do světa první trailer na Hledá se Dory, která je sequelem pixarovky Hledá se Nemo, která byla před dvanácti lety jedním z největších kasovních trháků roku. Jako režisér se vrací Andrew Stanton. Dory s hlasem Ellen DeGeneres hledá s pomocí Nema a Marlina (Albert Brooks) odpovědi týkající se minulosti i své rodiny. 

Jak můžete vidět v prvním traileru, Nemo a Marlin jsou stále šťastně spolu, ale jejich roztržitá přítelkyně Dory trpí zlozvykem plavání ve spánku. Mimoto ještě trpí zapomnětlivostí. Nicméně potlačované skutečnosti z její minulosti začínají vyplouvat na povrch a brzo jí čeká dobrodružství, při kterém se pokusí vypátrat potřebné odpovědi. Ačkoliv se v traileru objevují jen tři hlavní ryby, můžete si být jisti, že v moři jich poplave spousta. V originálním znění budou ve filmu ke slyšení ještě herci Diane KeatonWillem DafoeIdris ElbaEugene LevyKaitlin Olson a další. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Hledá se Dory


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY