Oscary bude příští rok moderovat opět Chris Rock

Vydáno: 22.10.2015 16:44 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Komediální herec se při uvádění Oscarů vyznamenal už v roce 2005, kdy dokázal do poněkud unavené show, která ztrácela na sledovanosti, vnést alespoň pár dobrých nápadů a kvalitních vtipů a narušit tak zažitý stereotyp.
Chris Rock uvádí OscaryPůvodně se uvažovalo o tom, že Chrise Rocka na jevišti doplní ještě druhý moderátor, a sice poslední dobou hodně populární herečka, scenáristka a stand-up komička Amy Schumer, jejíž nedávný komediální speciál na HBO Rock režíroval. Z návrhu ale nakonec sešlo a Chris Rock tudíž bude příští Oscary opět uvádět sám.

S hledáním vhodného moderátora je to těžké. Seth MacFarlane se bohužel neukázal být dobrou volbou, ani duo v podobě Anne Hathaway a Jamese Franca kolosální show neutáhlo (nejlepší byla nakonec jejich úvodní klipová montáž obsahující narážky na nominované filmy) a Ellen Degeneres toho na druhý pokus kromě virálně sdílené selfie fotografie také moc nepředvedla.

OscarsNejlepšími a nejzábavnějšími uvaděči se nakonec stali herci Hugh Jackman a Neil Patrick Harris, kteří oba na pódiu i zpívali a tančili, sledovanost ale nevytrhli. Chris Rock se svého času dočkal docela dobrých výsledků i pozitivních hodnocení a ohlasů, a tak je jen logické, že to s ním producenti nyní zkoušejí po deseti letech znovu. Samozřejmě ale záleží i na celkové délce pořadu, na množství zúčastněných hvězd a na nominovaných filmech samotných...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY