Expendables 4 bude. Natáčet se začne příští rok.

Vydáno: 12.10.2015 16:54 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

I když si třetí díl akční série Expendables v kinech nevedl kdovíjak dobře, pokračování nakonec navzdory slabému Box Office i převážně negativnímu přijetí vznikne.
Fotografie z filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3Série Expendables měla velký potenciál, který ale zřejmě nikdy nedokázala naplno využít. Po vážně míněné jedničce a sebeparodické dvojce byla trojka pokusem zacílit na mladší diváky, ovšem jednalo se co do kritického přijetí a tržeb o dosud nejslabší díl. Proto je podivující, že společnost Milenium nyní překvapivě ohlásila začátek natáčení čtvrtého dílu - to by se mělo uskutečnit už příští rok s plánovanou premiérou v roce 2017.

Nic dalšího se o projektu zatím neví, jisté ale je, že se dočkáme dalších bývalých (či vyhořelých) akčních hvězd. Vábničkou na diváky by také mohl být fakt, že aktuální díl by měl být zatím nejnákladnější, a to s rozpočtem okolo 100 milionů dolarů. Vznik filmu nakonec své logické odůvodnění má - i když se Expendables vedlo špatně v Americe, do zelených čísel film vystřelily až tržby z Číny, kde byl film dvakrát úspěšnější než doma (tržby 40 milionů versus 80 milionů dolarů).

Kromě plánovaného filmu se připravuje také televizní seriál.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY