První trailer k šílenosti Pride and Prejudice and Zombies

Vydáno: 23.10.2015 12:47 - | foto: facebook tvůrce

Pokud vám nestačila vychvalovaná Pýcha a předsudek z roku 2005, můžete si spravit chuť na komediální verzi tohoto knižního veledíla Jane Austen. Ale pozor, klasiku rozhodně nečekejte...
Dnes světlo světa konečně spatřil první trailer k filmu parodujícímu klasický britský román Pýcha a předsudek od spisovatelky Jane Austen. Ovšem i samotná filmová parodie vychází z knižní předlohy od Setha Grahama-Smitha a vznikla pod velením režiséra Burra Steerse (Igby). Pride and Prejudice and Zombies (Pýcha a předsudek a zombíe) vypravuje příběh Elizabeth Bennett a jejích čtyř sester, které se potýkají s tlakem společnosti v jejich době a také s nemrtvými...

V hlavní roli Elizabeth uvidíme Popelku Lily James doprovázenou jejími filmovými sestrami Suki WaterhouseMillie BradyBellou Heathcote a Ellie Bamber. Z herců, kteří stojí za zmínění, tu obsazení doplňují třeba Lena Headey ze Hry o trůny a Douglas Booth.

Již první trailer nabízí zajímavou podívanou, ovšem soudit film si zatím těžko můžeme dovolit. Nápad je to rozhodně šílený a oscarovou kvalitu od něčeho takového nemůže čekat nikdo, avšak kolonku zábavná podívaná by tahle "ujetost" vyplnit mohla. Podělte se s námi o své první dojmy v komentářích.

Oficiální trailer filmu Pride and Prejudice and Zombies


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Klasickou předlohu mám moc ráda, tu parodovanou... (Eliška, 11.10.2015 14:15) Reagovat

    Klasickou předlohu mám moc ráda, tu parodovanou jsem nečetla, ale nijak mě neuráží. Naopak se dost těším, protože by to mohlo být dobré. Šílené, ujeté, ale zábavné. Tak uvidíme :).

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY