Transformers budou mít další čtyři pokračování

Vydáno: 07.10.2015 14:12 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Ne, není to vtip. Ve studiu Paramount se rozhodli naplánovat budoucnost akční série Transformers na deset let dopředu, zorganizovali scenáristický briefing a výsledkem je zpráva, že se dočkáme Transformers 5, 6, 7 a 8.
Fotografie z filmu Transformers: Zánik / Transformers: Age of ExtinctionI přes kolísající úroveň této filmové sérii totiž nejde upřít ten fakt, že je nesmírně výdělečná, tudíž s každým dalším dílem a jeho tržbami lze očekávat nové a nové zvěsti o jeho dalším pokračování. Zatím poslední loňský přírůstek s názvem Transformers: Zánik vydělal celosvětově přes miliardu dolarů, takže není divu, že producenti chtěli mít budoucnost mlátících se robotů pevně v rukou.

Za tím účelem dali dohromady početnou skupinu scenáristů, kteří strávili pod kreativním vedením oscarového Akivy Goldsmana tři měsíce přemýšlením o tom, jakým směrem by se mělo universum Transformerů ubírat, a vymysleli dostatek materiálu na čtyři další filmy a několik spin-offů, čímž zajistili, že v Paramountu budou mít v následujících deseti letech co produkovat. Mezi zmíněnými scenáristy byli mimo jiné přítomni např. Ken Nolan (Černý jestřáb sestřelen), Zak Penn (Neuvěřitelný Hulk), či Art Marcum a Matt Holloway (Iron Man).

Premiéra Transformers 5 je předběžně naplánována na rok 2017, přičemž Michael Bay bude v nějaké podobě jistě přítomen, přinejmenším jako producent. Jestli ale bude film i opět režírovat, je ve hvězdách.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ?? !! ?? !! (Rocasser, 07.10.2015 16:22) Reagovat

    Není to zbytečně mnoho na obyčejné filmy?

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY