Bridget Jones je zpět na první fotce, tentokrát hubená

Vydáno: 04.10.2015 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Trvalo to skoro dvanáct let, než se začal natáčet třetí díl adaptace oblíbené britské knižní série Bridget Jones. Nyní vám přinášíme první fotku hlavní hrdinky.
Po jedenácti letech od premiéry druhého dílu, Bridget Jonesová: S rozumem v koncích, se začal natáčet díl třetí. Do toho se nám vrací Renée Zellweger, která však letos měla podmínku, že nebude muset pro roli tloustnout, a tak uvidíme Bridget zbrusu nově hubenou, a Colin Firth v roli Marka Darcyho. Hugh Grant bohužel návrat odmítl a tak jeho místo zaplní Patrick Dempsey, který bude motat hlavu "naší" Bridget spolu s Markem. Vrací se i režisérka prvního Deníku Bridget JonesovéSharon Maguire, pro kterou scénář z předlohy adaptovali David Nicholls (Daleko od hlučícího davu) se samotnou autorkou knižní série Helen Fielding.

Na první zveřejněné fotce z Bridget Jones's Baby (v překladu Miminko Bridget Jonesové) můžeme vidět Renée a její novou lásku - Iana Pada, přezdívaného iPad), z nějž se pro ni stal novodobý deník. Podle názvu se také můžeme těšit na pokus Bridget otěhotnět, ale přiblížen děj filmu zatím nebyl (s knižními předlohami není plně podobný, a tak se z nich ohledně děje nedá stoprocentně vycházet). Premiéra je zatím stanovena na červen následujícího roku.

Máte radost, že Bridget Jones dostala po zpackaném druhém dílu šanci? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • 2/10 (Pravy john, 05.10.2015 19:51) Reagovat

    Nemozem ja daty vece, toto ja nelubim, a na film ja nepidu!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY