Kultovní Akta X se vrací v novém traileru

Vydáno: 29.09.2015 14:50 - | foto: facebook tvůrce

Příští rok uvede televizní stanice Fox limitovanou šestidílnou minisérii Akta X, v níž se po letech ke svým nejznámějším rolím vrátí David Duchovny a Gillian Anderson. Zatím se podívejte na první upoutávku.
Seriál Akta X se vrací na televizní obrazovky, po jeho poslední deváté sérii, která se dovysílala v roce 2001. Se svými novými nevysvětlitelnými záhadami způsobenými nadpřirozenem se tato nová série dostane na americké obrazovky v lednu 2016, kdy ji začne vysílat stanice FOX. O ději tohoto pokračování zatím nevíme naprosto nic a ani první upoutávka moc neprozrazuje, jde jen o pár záběrů ze seriálu se strašidelnou atmosférou, ale i tak to vypadá, že je na co se těšit.

Samozřejmostí je návrat ústřední dvojice agentů FBI Murdera a Scully, které si po delší době opět zahráli David Duchovny a Gillian Anderson. Ze známých tváří se vrací i herci Mitch Pileggi a William B. Davis, naopak nováčky v obsazení jsou Annet Mahendru a Joel McHale. Informace o ději série se snad také brzy objeví, zatím si však můžete pustit první plnohodnotný trailer.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer návratu Akta X


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY