Trailer: hvězdně obsazené finanční drama The Big Short

Vydáno: 23.09.2015 13:53 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

V americkém dramatu o tom, jak velké banky způsobily ekonomickou krizi, si v hlavních rolích zahrají Christian Bale, Brad Pitt, Ryan Gosling a Steve Carell. Překvapivě v režii tvůrce komedií Adama McKaye.
Logo filmu The Big ShortPopulární herci si ve filmu zahrají čtveřici mužů, kteří předpověděli ekonomickou krizi, ale nikdo včetně médií, bank a vlády jim nechtěl věřit. Rozhodli se proto, že si proti nim vsadí a vydělají ohromné peníze, až trh zkolabuje. Toto rozhodnutí je však zavedlo do temných zákoutí současného bankovnictví a finančních machinací.

Snímku se ujal režisér Adam McKay, jenž doposud točil samé komedie, přičemž The Big Short bude jeho prvním odklonem k odlišnému žánru. Film je založen na stejnojmenné nefiktivní knize finančního žurnalisty Michaela Lewise, jehož knihy inspirovaly i vznik filmů Moneyball a Zrození šampiona. Kromě unikátního výběru herců by mohl řadu amerických diváků přilákat i tím, že v zásadě vypráví o skupině jedinců, kteří bojovali proti systému, a o tom, jak velké banky šidí své klienty, což je v současnosti v Americe dost ožehavé a atraktivní téma.

Do českých kin by snímek měl dorazit 7. ledna příštího roku. Trailer můžete zhlédnout níže.

Originální trailer filmu The Big Short


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY