Maisie Williams bude bloudit Lesem rukou a zubů

Vydáno: 23.09.2015 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Chystaných knižních adaptací je jako vždy plno, další z nich nyní začíná nabírat obsazení a jejich první volbou pro hlavní roli se stala oblíbená herečka ze Hry o trůny.
Maisie Williams, Rory McCann ve filmu Hra o trůny / Game of ThronesHra o trůny vystřelila Britku Maisie Williams vysoko do hereckých kruhů, a tak se v její filmografii začínají objevovat čím dál zajímavější tituly. Momentálně má sice plno práce s připravami nadcházející série seriálu, ovšem čas si osmnáctiletá herečka najde i na filmy. Dnes se oficiálně přidala ke dvěma projektům. Zahraje si s Asou Butterfieldem v indie dramatu Arrivals a hlavně získala roli v adaptaci dvojdílné knižní série od spisovatelky Carrie Ryan, jenž poprvé byla vydána roku 2009.

Díl první, nazvaný Les rukou a zubů se nyní právě přepracovává pro filmovou adaptaci, a to režisérkou a scenáristkou Kate MaberlyMaisie v něm bude představovat Mary, ženu žijící po apokalypse v bezpečné části oddělené plotem právě od Lesa rukou a zubů. Kvůli znepokujícím událostem je však Mary nucena se vydat za hranice jí dosud známého světa do lesa plného nebezpečných lidí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY