Steve Jobs přetváří svět v novém traileru

Vydáno: 19.09.2015 19:30 - | foto: facebook tvůrce

Objevil se nejnovější trailer k snímku o velikánovi novodobé technologie a zakladateli firmy Apple, jehož premiéra se nám kvapem blíží. Trailer můžete zhlédnout v článku.
Už 12. listopadu, i když o něco později než v jiných zemích, se dočkáme biografického snímku o Steveu Jobsovi nazvaného Steve Jobs. Režisér Danny Boyle (Milionář z chatrče a Trainspotting) tu za pomoci scenáristy Aarona Sorkina (The Social Network) vyobrazil několik nejdůležitějších momentů z Jobsovy kariéry. Vypuštění Macintoshe v roce 1984, NeXTu v roce 1988 a iMacu v roce 1998. Ukazuje jeho počáteční problémy prosadit se, vývoj geniálních přístrojů v obyčejné garáži, ale i jeho obtížný rodinný život.

Zakladatele jedné ze světově nejúspěšnějších firem, Apple, tu ztvárnil Michael Fassbender, kterému už podle trailerů zdárně sekundují Kate WinsletSeth RogenJeff Daniels či Katherine Waterston. Mezi hlavními předpokládanými kandidáty na oscarové nominace zatím Steve Jobs nezaznívá, ale s várkou profesionálů, kteří se na projektu podílí, není nic vyloučeno. To se však uvidí až po premiéře.

Oficiální trailer filmu Steve Jobs


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY