Teaser: svět za zdí v předposlední Divergenci

Vydáno: 16.09.2015 07:51 - | foto: facebook tvůrce

V březnu nás čeká již třetí film ze série Divergence nazvaný Aliance. Nedočkaví fanoušci se už ale nyní mohou podívat na první záběry ze světa za velkou zdí, kam naši hrdinové zavítají.
Wallpaper filmu Rezistence / InsurgentTeaser k fanoušky očekávané Alianci se objevil teprve včera, bohužel však, přestože je skoro dvě minuty dlouhý, nepřinesl příliš nových záběrů. První polovina upoutávky je věnována rekapitulaci toho, co se stalo v minulých dílech. Následující záběry z třetího dílu nakonec ale tak či tak nevypadají špatně a přestože oba předchozí počiny, Divergence a Rezistence, vycházely průměrně, je stále se na co těšit.

Snímek měl původné nést přízvisko "1. část," ale nedávno jsme přinesli informaci, že název bude pouze Aliance a čtvrtý film se bude jmenovat Ascendant. Od 17. března budeme i u nás moci sledovat dobrodružství, která započala Trisiny činy vůči vedení. Nyní se ona i další obyvatele vydají za zeď bránící jejich město. Co je tam čeká? To se teprve dozvíme.

Z herců se opět shledáme s Shailene WoodleyTheem JamesemAnselem ElgortemZoe KravitzOctaviou SpencerMilesem TelleremNaomi Watts a poprvé uvidíme hlavního zloducha poslední knihy, kterého ztvárnil Jeff Daniels.

Oficiální teaser filmu Aliance/Allegiant


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY