TOP 20 ČR: Gangster KA a Sinister 2 zastrašili konkurenci

Vydáno: 15.09.2015 12:45 - | foto: facebook tvůrce

Novou krev do žebříčku nejnavštěvovanějších filmů tohoto víkendu vlily novinky Gangster KA a Sinister 2, které konečně vyšouply z vrcholu top dvacítky některé zde dlouho setrvávající tituly.
Nicholas King ve filmu Sinister 2 / Sinister 2České kriminální drama Gangster KA z dílny režiséra Jana Pachla, který stál například za úspěšným seriálem Cirkus Bukowsky, sesadilo V hlavě, které si minule již počtvrté připsalo titul vítěze. Opěvovaná animovaná novinka Pixaru však tentokrát byla krátká i na pokračování hororu Sinister 2 vracejího se do kin po dvou letech od prvního kritiky chváleného dílu. Neměnná pozice pak vydržela pouze Pixelům, přestože boj "gamerů" proti postavičkám z arkádových her si už nebyl schopen přijít ani na milion korun.

Další pěvecká čísla Meryl Streep po Čarovném lese si diváci mohli vychutnat v dramedii Nikdy není pozdě, která se dostala na páté místo. A nejníže za dvanáct týdnů od premiéry klesli Mimoni, konkrétně až na šestku. Pouhá předpremiéra pak za ně vynesla sequel knižní adaptace Labyrint s podtitulem Zkoušky ohněm. Úspěch francouzských animátorů v podobě Mune - Strážce měsíce zaujal osmičku a s předposlední příčkou top desítky si musela vystačit další novinka American Ultra, kde bojují zhulená Kristen Stewart a Jesse Eisenberg. Agenti z Krycí jméno U.N.C.L.E. dovršili za ně.

Fotografie z filmu Bláznivá dovolená / VacationWe Are Your Friends s DJem Zacem Efronem padlo na jedenáctku, následováno Bláznivou dovolenou nejnovější generace rodiny Griswaldových a akčním Kurýrem: Restart opět z Francie. Adaptace videohry Hitman: Agent 47 se dostala na čtrnácté místo, těsně před nejaktuálnější Mission: Impossible nazvanou Národ grázlů. Dokument Amy o zesnulé zpěvačce Amy Winehouse, která byla magnetem na trable, se uchýlil ke konci žebříčku na šestnáctce. Hned vedle dalšího člověka z pěvecké branže - slovenského rapera RYTMUSe sídliskový sen. Zpívalo se i na dalším místě s Barbie Rock’n Royals a předposlední dvojici utvořily úspěšný Dárek a ještě úspěšnější Jurský svět.

1. Gangster Ka - 4,6 mil.
2. Sinister 2 - 1,5 mil. (novinka)
3. V hlavě - 1 mil.
4. Pixely - 680 tis.
5. Nikdy není pozdě - 676 tis.
6. Mimoni - 664 tis.
7. Labyrint: Zkouška ohněm - 590 tis. (novinka)
8. Mune - Strážce měsíce - 412 tis.
9. American Ultra - 330 tis. (novinka)
10. Krycí jméno U.N.C.L.E. - 305 tis.

11. We Are Your Friends - 293 tis.
12. Bláznivá dovolená - 220 tis.
13. Kurýr: Restart - 217 tis.
14. Hitman: Agent 47 - 192 tis.
15. Mission: Impossible - Národ grázlů - 190 tis.
16. Amy - 144 tis.
17. RYTMUS sídliskový sen - 133 tis.
18. Barbie Rock’n Royals - 126 tis.
19. Dárek - 115 tis.
20. Jurský svět - 95 tis.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY