K filmu Sousedi 2 se přidává další bývalá Disney hvězda

Vydáno: 06.09.2015 19:50 - | foto: facebook tvůrce

V americkém městě Atlanta se právě natáčí pokračování komedie Sousedi z roku 2014 a právě přes fotky z natáčení bylo odhaleno obsazení další hvězdy do druhého dílu s podtitulem Sorority Rising.
Fotografie z filmu Sousedi / NeighborsPřestože u kritiků komedie Sousedi s várkou nekorektního humoru zrovna neuspěla, vedla si minulý rok až překvapivě dobře v tržbách, a tak se již letos pracuje na pokračování, které bude v kinech od 12. května 2016.

Z původní sestavy herců se vrací bývalá Disney hvězda Zac Efron z High School Musical, komik Seth Rogen a jeho filmová manželka Rose Byrne. Nedávno jsme vás informovali, že nově do komedie byla nalákána i talentovaná herečka Chloë Grace Moretz. Díky prvním fotkám z natáčení však bylo zjištěno, že v Sousedi 2 uvidíme i Selenu Gomez, známou především ze seriálu Kouzelníci z Waverly.

Selena bude v druhém dílu s podtitulem Sorority Rising (Vzestup sesterstva) hrát samotnou rivalku Chloë, vůdkyně sesterstva, jež se nastěhovalo do jednoho z domů vedle Setha Rogena. Ten už má jako sousedy na druhé straně bratrstvo vedené Zacem Efronem. Jak tato rodinka zvládne příliv dalších divokých vysokoškoláků, uvidíme příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY