James Bond jde do smokingu na novém plakátu Spectre

Vydáno: 05.09.2015 12:39 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Tři roky po fenomenálním úspěchu Skyfall přichází tým kolem režiséra Sama Mendese s dalším snímkem o agentovi 007. Studia MGM a Sony Pictures uvolnila nový plakát, podívejte se na něj.
Čtyřiadvacátá bondovka s názvem Spectre patří právem mezi nejočekávanější filmy tohoto roku. Role Jamese Bonda, agenta britské tajné služby, se počtvrté ujme Daniel Craig. Vrací se také Ralph Fiennes jako M, Naomie Harris jako Moneypenny nebo Ben Whishaw alias Q. Nové postavy ztvární Christoph Waltz (hlavní záporák Oberhauser), Monica Bellucci či Léa Seydoux.

První plakáty k filmu Spectre zobrazovaly Bonda v praktickém tmavém roláku, zatímco nová verze jistě potěší milovníky klasických bondovek ze 60. a 70. let minulého století. Bond je totiž oblečen do bílého smokingu s motýlkem, nechybí mu ani květina v klopě saka (takzvaná butoniéra). Pozadí plakátu odkazuje na úvodní sekvenci filmu, která se bude odehrávat v Mexico City během Dia de los Muertos (oslavy Dne mrtvých). Jak se nechal slyšet sám Craig, Spectre bude desetkrát větším zážitkem než předchozí Skyfall. Už jste taky začali stříhat metr do premiéry? Snímek přichází do českých kin 5. listopadu.

Plakát si prohlédněte výše v galerii.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY