Jack Black spisovatelem v traileru na Husí kůži

Vydáno: 04.09.2015 07:00 - Karolína Soukupová | foto: facebook tvůrce

Společnost Sony zveřejnila další mezinárodní upoutávku filmové adaptace na motivy knižní série hororů pro děti. V hlavní roli komik Jack Black a spousta digitálních příšer.
Jack Black, Odeya Rush, Dylan Minnette ve filmu  / GoosebumpsAmerický spisovatel R. L. Stine českému čtenáři asi mnoho neřekne. Vězte ale, že od roku 1992 vydal neuvěřitelných 181 knih s hororovými příběhy pro děti, které byly přeloženy do několika desítek jazyků. Není tedy divu, že se jeho tvorba dočkala také filmového zpracování. Jack Black v hororové komedii Husí kůže ztvárňuje podivínského autora hororů, který do svých knih zamyká skutečná monstra. Příšery ale přijdou k životu díky teenagerovi jménem Zach (Dylan Minnette), novému kamarádovi spisovatelovy dcery Hannah (Odeya Rush). Všichni tři musí spojit síly a zachránit městečko před zkázou.

První snímek série (na dalším pokračování se už pracuje) režíruje Rob Letterman (Gulliverovy cesty), na scénáři pracoval například Darren Lemke (scenárista posledního Shreka nebo Jacka a obrů). Husí kůže přichází do českých kin 15. října tohoto roku. Upoutávku můžete zhlédnout níže.

Originální trailer filmu Husí kůže


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY