Kdo je v užším výběru do nového Spielbergova filmu?

Vydáno: 03.09.2015 09:07 - | foto: facebook tvůrce

Chystaná adaptace knihy Ready Player One od Ernesta Clinea už má režiséra, Stevena Spielberga. Nyní se však rozhoduje o tom, kdo dostane hlavní ženskou roli ve filmu chystaném na rok 2017.
Olivia Cooke ve filmu  / Me and Earl and the Dying GirlKniha Ernesta Clinea z roku 2011, která vyšla i v Česku pod názvem Ready Player One - Hra začíná, se dočká adaptace. Již sám o sobě výrazný projekt však získal mnohem více pozornosti, když se k němu přidal na režisérkou stoličku naprostou většinou obdivovaný a milovaný Steven Spielberg. Ten by nám tedy za více jak dva roky, přesně 15. prosince 2017, měl na plátna přenést toto literární dílo.

A s natáčením, které se blíží, se již začalo obsazovat. První role, o které máme informace je hlavní ženská postava jménem Art3mis. Ta v tomto sci-fi odehrávajícím se v roce 2045 hledá klíče, díky nímž by jí mohlo patřit OASIS, extrémně cenné místo virtuální reality. A jako Art3mis by se rády viděly Elle Fanning (Zloba - Královna černé magie), Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl) spolu s Lolou Kirke (Mistress America). Další dvě jména zůstávají záhadou.

Ať už však roli v novém Spielbergově filmu získá kterákoliv z nich, určitě o nich uslyšíme, jedná se totiž o talentované herečky, které momentálně připravují mnoho dalších projektů, o nichž se poměrně hodně mluví.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY