TOP 20 ČR: Pixely si nevzaly dovolenou a zůstaly první

Vydáno: 01.09.2015 08:32 - | foto: facebook tvůrce

Pixely dorovnaly letošní rekord tří týdnů ve vedení žebříčku, pokud vydrží do příště, budou prozatím filmem roku, který vydržel v čele žebříčku nejdéle. Na druhém místě se umístilo V hlavě a Hitman: Agent 47.
Rupert Friend ve filmu Hitman: Agent 47 / Hitman: Agent 47Americká, za vlasy přitažená komedie Pixely, se na vrcholu naší top dvacítky drží již třetím týdnem, pokud se jí tuto pozici podaří uhájit i příště, stane se prozatímním letošním rekordmanem. Zatím pouze dohnala další filmy, kterým se podařilo vládnout našim kinům po tři týdny. A to Jurský světŽivot je život a V hlavě. Zda vydrží ještě týden, se však dozvíme až příště, mezitím se vraťme k druhé příčce, na níž se vyhouplo právě zmíněné animované V hlavě. Film o našich emocích si i po šesti týdnech byl schopen přijít na více jak jeden a půl milionu. Zato akční novinka Hitman: Agent 47 si nějak oslnivě (nejspíš i kvůli špatným ohlasů) nevedla, zvládla sotva překonat milionovou hranici a spolu s ní i Mimoně.

Páté místo patřilo další novince, hodnocené ještě hůře než té první. Jde o komedii Bláznivá dovolená navazující na původní kultovní sérii filmů. V tomto díle se již dospělý hlavní hrdina rozhodne vzít svou vlastní rodinu na stejný výlet, který kdysi podnikl on. Tajní agenti s Krycím jménem U.N.C.L.E. klesli na šestku, ovšem ještě větší pád prožil minule stříbrný slovenský rapper RYTMUS sídliskový sen. Pod ten se do první poloviny seznamu vtěsnalo ještě nejnovější Mission: Impossible - Národ grázlů a thriller Dárek, ve kterém si Jason Bateman odskočil z komediálních vod k vážnějšímu žánru. Desítku dovršila Fantastická čtyřka ve své rebootové podobě.

Fotografie z filmu  / Cesta vzhůruČíslo jedenáct si stále udržel hudební dokument Amy, následovaný dalším dokumentárním počinem o horolezcích s názvem Cesta vzhůru. Na třinácté místo dopadl Mune - Strážce měsíce, který k nám vyslali francouzští animátoři. Níže se stále dokázal po čtyřech měsících udržet Jurský svět, velký pokles pak stihl Domácí péči následovanou Méďou 2 a Uuups! Noe zdrhnul.... Panenky Barbie pak rozezpívaly konec top dvacítky v Barbie Rock’n Royals, umísťujíc se nad Nesmrtelným a Iracionálním mužem.

1. Pixely - 1,7 mil.
2. V hlavě - 1,5 mil.
3. Hitman: Agent 47 - 1,2 mil. (novinka)
4. Mimoni - 1 mil.
5. Bláznivá dovolená - 846 tis. (novinka)
6. Krycí jméno U.N.C.L.E. - 770 tis.
7. RYTMUS sídliskový sen - 650 tis.
8. Mission: Impossible - Národ grázlů - 468 tis.
9. Dárek - 382 tis.
10. Fantastická čtyřka - 329 tis.

11. Amy - 240 tis.
12. Cesta vzhůru - 196 tis.
13. Mune - Strážce měsíce - 173 tis. (novinka)
14. Jurský svět - 166 tis.
15. Domácí péče - 159 tis.
16. Méďa 2 - 159 tis.
17. Uuups! Noe zdrhnul... - 153 tis.
18. Barbie Rock’n Royals - 151 tis.
19. Nesmrtelný - 133 tis.
20. Iracionální muž - 129 tis.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY