Blade se vrací: hlavní roli dalšího filmu ztvární jeho dcera

Vydáno: 27.08.2015 14:31 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ještě předtím, než se kiny proháněl Spider-Man, X-meni nebo Avengers, si svou premiéru odbyl drsný upírobijec Blade s tváří Wesleyho Snipese. Nyní to vypadá, že drsná komiksovka dostane své pokračování.
Fallon GreyDva roky před první skutečně průlomovou marvelovskou komiksárnou X-Men se v kinech objevil Blade, vůbec první moderní adaptace komiksové předlohy studia Marvel. Drsný upírobijec s tváří Wesleyho Snipese se stihl vrátit ještě ve dvou pokračováních, z nichž to druhé sklidilo neskutečně negativní ohlasy a vyšumělo do ztracena. Nyní to vypadá, že by se látka mohla opět vrátit k životu, a to zejména v době boomu komiksových blockbusterů. Představitel hlavní role Wesley Snipes se údajně sešel s vedením studia Marvel ohledně začlenění do neustále se rozrůstajícího univerza, nic oficiálního však vyřčeno nebylo.

Nejnovější fáma je však trochu konkrétnější - filmový web Bleeding Cool totiž přišel se zprávou, že by nový Blade mohl být rebootem/pokračováním, v němž by hlavní roli ztvárnila dcera hlavní postavy, Fallon Grey. O samotného Snipese bychom však přijít také nemuseli, protože by se mohl stát jejím mentorem ještě předtím, než se vydá na vlastní sólovou dráhu. Pokud by projekt opravdu někdy v budoucnu dostal zelenou, bylo by opravdu zajímavé sledovat jeho vývoj - Afroameričanka v hlavní roli studiového komiksového blockbusteru je bezpochyby něco, co se nevidí každý den.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY