Trailer: Čarodějnice - nejstrašidelnější film roku?

Vydáno: 20.08.2015 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Do kin se sice horor začínajícího režiséra Roberta Eggse s názvem Čarodějnice, situovaný do Nové Anglie v 17. století, dostane až příští rok, ale podle festivalových ohlasů se je na co těšit. Vy se nyní můžete podívat alespoň na první upoutávku.
Historický horor vzniklý letos za spolupráce USA s Kanaďany Čarodějnice už někteří diváci měli možnost vidět na festivalu Sundance a také v Karlových Varech, díky čemuž už má i oficiální český název. Nyní se společnost A24 Films rozhodla dostat jej i do kin pro širší publikum, ovšem až na rok 2016. Zda jej budeme mít možnost vidět i my, čeští diváci, se ještě nepotvrdilo. 

Film se zakládá na staré anglické pověsti a odehrává se v roce 1630 uprostřed divokých lesů Nové Anglie, kde se pětičlenná rodina rozhodla začít nový život. Ten se však rozhodně nevyvíjí podle jejich představ. Nejprve je jim odcizeno novorozené miminko, koza začně dojit krev... A o přítomnosti čarodějnice už dlouho nikdo nepochybuje.

Z festivalů si Čarodějnice zatím odnesla přívětivé hodnocení a režisér a scenárista Robert Eggers se díky ní dostal i k novému projektu, kterým je remake hororové klasiky Nosferatu. První trailer si můžete pustit níže.

Oficiální trailer filmu Čarodějnice/The Witch.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY