Trailer: James McAvoy a Daniel Radcliffe oživují monstrum

Vydáno: 18.08.2015 16:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Klasická hororová novela spisovatelky Mary Shelley o doktoru Frankensteinovi a jeho monstru se dočkala nového zpracování. Titulního experimentujícího vědce v něm ztvárnil James McAvoy, jeho sluhu Igora si zahrál Daniel Radcliffe.
Snímek Victor Frankenstein, který bude mít českou premiéru 26. listopadu, natočil britský režisér Paul McGuigan (Nabít a zabít, seriál Sherlock) podle scénáře Maxe Landise (Kronika). Kromě zmíněného Jamese McAvoye a Daniela Radcliffa v rolích Frankensteina a jeho asistenta se ve filmu objeví ve vedlejších úlohách i Jessica Brown Findlay, Andrew Scott a Freddie Fox.

Oba hlavní aktéři mají před začátkem traileru úvodní slovo. Samotná upoutávka vypadá dobře, monstrum je děsivé, působí to svižně, vizuálně líbivě a atraktivně, McAvoy je přesvědčivý, jen ten Radcliff vypadá trochu divně - přeci jen to pro něj není úplně typická role (a potřeboval by velký hrb). Ať už ale bude výsledek jakýkoli, dá se předpokládat, že takové fiasko jako loňský debakl Já, Frankenstein s Aaronem Eckhartem to nebude.

Trailer můžete zhlédnout níže:


Oficiální trailer k filmu Victor Frankenstein.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY