Toy Story 4: Do koho se zamiluje kovboj Woody?

Vydáno: 15.08.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Animovaný Příběh hraček se pod taktovkou Pixaru a Disneyho po letech opět vrátí na plátna, bohužel však až za dva roky. Nyní jsme ale konečně zjistili první informace ohledně dějové linie.
Fotografie z filmu Toy Story - Příběh hraček / Toy StoryUž v listopadu minulého roku jsme vás informovali, že Toy Story - Příběh hraček zatím nekončí - přestože třetí díl vypadal jako ideální konec série, nenechali si Pixar a Disney ujít další příležitost, jak z oblíbeného animovaného filmu vyždímat peníze. Ještě na jaře jsme psali, že Toy Story 4 nebude navazovat přímo na trojku a navíc se bude jednat o animovanou romantickou komedii. Vynořily se tak spekulace, kdo bude naším novým párem? Nejvíce se samozřejmě nabízeli Buzz a Jessie, ale v úvahu připadali i Ken a Barbie. Nakonec se však film přeci jen bude soustředit na kovboje Woodyho.

A kdo tedy bude jeho milovanou? Pastýřka nazvaná v angličtině "Bo Peep", která vystupuje v jedné z anglických dětských říkanek. Tu už namluvila herečka Annie Potts v celé trilogii, ovšem v posledním díle jsme se dozvěděli, že Bo Peep byla vyhozena spolu s nechtěnými hračkami. Je tedy možné, že jejich romantický příběh započne jejím znovushledáním s Woodym. Zda nás však ve filmu kromě romantiky čeká i nějaké další dobrodružství, se zatím neví.

V kinech se oblíbených hraček dočkáme roku 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY