Várka nových fotografií ze sedmých Star Wars

Vydáno: 13.08.2015 10:00 - Pavel Klimeš | foto: facebook tvůrce

Lucasfilm v rámci systematické kampaně postupného uvolňování informací zase o něco poodhrnul závoj tajemství obestírající netrpělivě očekávanou sedmou epizodu Star Wars. Po Vanity Fair exkluzivní speciál přináší i Entertainment Weekly.
Na dvanácti nových fotografiích vidíme především Kyla Rena („sithsky“ vypadající záporák s podivným světelným mečem se záštitou), kterého hraje Adam Driver, dále pak na planetě Jakku utíkající mladou sběračku Rey (Daisy Ridley) a zběhnuvšího stormtroopera Finna (John Boyega), Finna u vraku stíhačky TIE, Rey vysvobozující droida BB-8 ze sítě jiného sběrače jménem Teedo (na hřbetě zvířete jménem luggabeast), známou dvojici droidů R2-D2 (Kenny Baker) a C-3PO (Anthony Daniels), Kyla Rena se stormtroopery před spáleným obydlím na Jakku, krutého generála Prvního řádu, Huxe (Domhnall Gleeson), kapitánku Phasmu (Gwendoline Christie) ve svém chromovaném stormtrooperském brnění, pilota Poea Damerona (Oscar Isaac) před svou černou stíhačkou X-wing nebo třeba režiséra J.J. Abramse a scenáristu Lawrence Kasdana odpočívající v rekvizitách prostředí základny Starkiller.   

Adam Driver při natáčení filmu Star Wars: Síla se probouzí / Várka nových fotografií však není to jediné, co Entertainmet Weekly přináší. V exkluzivním rozhovoru se J.J. Abrams rozpovídal o hlavním záporákovi z Epizody VII Kylu Renovi. Kromě toho, že je obdivovatelem zesnulého Dartha Vadera, že si svůj zvláštní meč vyrobil sám, se nyní dovídáme i to, že „Kylo Ren" není jeho rodné jméno. Získal je, když vstoupil do řad jisté skupiny nazývané Rytíři (z) Renu.

V rozhovoru s Abramsem se v EW dozvěděli zajímavosti o tom, jak vznikla jména některých postav a hlavně poněkud překvapivé je zjištění, že nejdéle se z aktuálně ohlášených snímků připravuje film ze série Star Wars Anthology o mladém Hanu Solovi, na němž Lawrence Kasdan pracuje již několik let.

(Tento článek byl publikován rovněž na portálu Czech Star Wars Universe



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY