Zápisník jedné lásky jako televizní seriál

Vydáno: 13.08.2015 08:00 - Karolína Soukupová | foto: New Line Cinema

Americká televizní stanice The CW začala vyvíjet projekt na motivy jednoho z nejúspěšnějších romantických filmů posledních let.
Ryan Gosling, Rachel McAdams ve filmu Zápisník jedné lásky / The NotebookSpisovatel Nicolas Sparks je odborníkem na srdceryvné příběhy. Většina jeho knižních bestsellerů se dočkala filmového zpracování a Zápisník jedné lásky nebyl výjimkou. Snímek režiséra Nicka Cassavetese z roku 2004, který nastartoval hvězdné kariéry Ryana Goslinga a Rachel McAdams, mnozí fanoušci považují za klasiku mezi romantickými dramaty. Zatímco filmová verze je pojata jako vzpomínky Noaha (James Garner) a Allie (Gena Rowlands) na jejich osudovou lásku v mládí (kde hlavní postavy ztvárňují Gosling a McAdams), seriál bude zřejmě zaměřen pouze na příběh odehrávající se krátce po druhé světové válce, tedy jak spolu Noah a Allie začínají žít.

Kanál The CW je známý hlavně pro své superhrdinské seriály (Arrow nebo The Flash), vysílání už ale obohacuje také o romantické a historické série (Reign). Sparks se pravděpodobně stane výkonným producentem projektu na motivy své knihy, pilotní epizodu připraví režisér Todd Graff. Gosling s McAdams získali za svůj filmový polibek cenu MTV a spokojený pár tvořili ještě několik let po skončení natáčení. Dokážou tvůrci seriálu najít do ústředních rolí tak sehranou dvojici?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY