TOP 20 ČR: zvítězit nad emocemi je Mission: Impossible

Vydáno: 12.08.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Již třetí týden se na postu vítěze drží úspěšná pixarovka o emocích V hlavě, a přestože její výdělky klesly, klesaly i výdělky konkurence. Tom Cruise s Mission: Impossible se u nás tak zlata nejspíš nedočká.
Fotografie z filmu Mimoni / Pixarovské V hlavě si i tento víkend v Česku přišlo na více jak dva miliony korun, což pohodově stačilo pro tento animák na obhájení jeho pozice, na níž se drží již skoro měsíc. Nejnovějšímu Mission: Impossible s podtitulem Národ grázlů se tak v tuzemsku uloupit si první místo nepodařilo a je možné, že už ani nepodaří. Překvapivě dobře si však stále vedou i Mimoni - ti si po sedmi týdnech od své premiéry ještě pořád byli schopni přijít na necelé dva miliony a pořadí na stupních vítězů se tak neměnilo. Neměnná zůstala i čtyřka, kde se udržela marvelovka Ant-Man s Paulem Ruddem jako tím nejmenším superhrdinou.

Páté místo však konečně patřilo novinkám, to si tento víkend přivlastnil Nesmrtelný Ryan Reynolds v novém americkém sci-fi thrilleru a za něj se vyhoupla Vykolejená stand-up komička Amy Schumer. Pozice se neměnila na příčce číslo sedm, kde vydržela česká Domácí péče. Propad zaznamenala i komedie Setha MacFarlanea Méďa 2, jejíž druhý díl navazál na úspěch předchozího filmu. Dokument Amy o zesnulé zpěvačce a člence nechvalně proslulého Klubu 27 Amy Winehouse jako novinka dosáhl devátého místa. Desítku pak uzavřelo Bez kalhot XXL inspirované striptérskou minulostí Channinga Tatuma.

Amy Schumer, Bill Hader ve filmu Vykolejená / Lépe si pro tento týden vedl Jurský svět, u kterého už se pracuje i na pokračování na rok 2017. Propad však zaznamenala následující čtveřice filmů, a to poměrně veliký. Allenův Iracionální muž spadl po boku s Papírovými městy Johna Greena, která rozhodně nedosáhla úspěchu předcházejícího Hvězdy nám nepřály. O čtyři místa se směrem pryč z žebříčku sesunul Terminátor Genisys následovaný Bojovníkem Jakem Gyllenhaalem. Německý animovaný Malý dráček se umístil šestnáctý před Věčně mladou Blake Lively. Dříve kralující česká komedie Život je život se dostala až na osmnácté místo a předposlední příčky se ujal vracející se Šílený Max: Zběsilá cesta a TOP dvacítku zakončilo Sedmero krkavců.

1. V hlavě - 2,4 mil.
2. Mission: Impossible - Národ grázlů - 2 mil.
3. Mimoni - 1,5 mil.
4. Ant-Man - 833 tis.
5. Nesmrtelný - 814 tis. (novinka)
6. Vykolejená - 605 tis. (novinka)
7. Domácí péče - 516 tis.
8. Méďa 2 - 508 tis.
9. Amy - 430 tis. (novinka)
10. Bez kalhot XXL - 320 tis.

11. Jurský svět - 284 tis.
12. Iracionální muž - 264 tis.
13. Papírová města - 254 tis.
14. Terminátor Genisys - 247 tis.
15. Bojovník - 226 tis.
16. Malý dráček - 223 tis.
17. Věčně mladá - 139 tis.
18. Život je život - 87 tis.
19. Šílený Max: Zběsilá cesta - 48 tis.
20. Sedmero krkavců - 48 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY