Beast of No Nation od režiséra Temného případu v traileru

Vydáno: 31.07.2015 16:47 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režisér první sezóny Temného případu si přičetl ke své filmografii jedno prvenství - jako první natočil celovečerní film pro streamingovou službu Netflix. Válečné drama o dětských vojácích v Africe odhalilo první trailer.
Fotografie z filmu  / Beasts of No NationStojíme na prahu změny distribučních praktik. Jak ostatně dokazuje streamingová služba Netflix, která nehodlá být "revolučním" hráčem jen na poli distribuce seriálů (tzv. binge watching, znamenávající nakoukávání celé jedné sezóny najednou), ale i filmů. Prvním želízkem v ohni je celovečerní film režiséra Caryho Joji Fukunagy Beasts of No Nation, který bude 16. října zveřejněn online na službě a zároveň půjde do vybraných kin. Nejde však o žádný obyčejný počin s nálepkou "TV film" - novinka režiséra Temného případu se točí okolo mladého afrického chlapce, který je nucen se přidat jako voják do právě probíhající občanské války.

Napínavé drama o dětských vojácích navíc nabízí skvělou příležitost pro charakterního britského herce Idrise Elbu, aby v hlavní roli velitele jednotky znovu přesvědčil o svých kvalitách. Snímek bude mít premiéru na festivalu v Benátkách, poté bude uveden také v Torontu. O české premiéře zatím nepadlo slovo, možná se to ale změní s příchodem Netflixu na český trh, což by mohl proběhnout někdy koncem tohoto nebo začátkem přístího roku.

Nekompromisní a odzbrojující trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Beasts of No Nation


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY