Trailer: vánoční komedie The Night Before od tvůrců Interview

Vydáno: 28.07.2015 19:58 - Jan Varga a Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Seth Rogen, Joseph Gordon-Levitt a Anthony Mackie ve filmu režiséra Jonathana Levinea (50/50) ztvárnili tři nejlepší přátele, kteří si chtějí naposledy užít opravdu ztřeštěné Vánoce.
Fotografie z filmu  / X-MasTahle parta nedávno skoro vyprovokovala válečný konflikt mezi USA a Severní Koreou natočením kontroverzní komedie The Interview, která to do našich kin nakonec nedotáhla, do těch amerických částečně. Ve svém novém filmu se zas budou pro změnu trefovat do náboženství a pravého významu Vánoc (kamarádi, rodina, párty a hulení, samozřejmě).

Komedie The Night Before vypráví o trojici kamarádů z dětství, co každé Vánoce trávili spolu. Tahle tradice ale končí - Isaac (Seth Rogen) čeká dítě se svou partnerkou, Chris (Anthony Mackie) se stane příliš slavným na to, aby se ukazoval na veřejnosti, a Ethan (Joseph Gordon-Levitt) se vyrovnává se smrtí svých rodičů, co zemřeli na Vánoce před několika lety. Přesto se však rozhodnou dát tomu ještě poslední šanci a pořádně si užít. A zřejmě to bude zábava na úrovni.

Nechybí totiž zvracení muže s Davidovou hvězdou na svetru uprostřed katolického kostela, obdarovávání příbuzných dárečky v podobě kokainu a houbiček či všudypřítomné vulgární vtípky. O svátcích jistě budete mít šanci vidět spoustu klasických vánočních filmů, tenhle se však řadí k těm alternativnějším, jako jsou Santa je úchyl! nebo Smrtonosná past. Otázka nicméně zní, jestli The Night Before vůbec doputuje do české distribuce...

Necenzurovaný trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu The Night Before


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY