Nominace na televizní ceny Emmy 2015

Vydáno: 19.07.2015 07:00 - | foto: HBO Europe

Z nově vyhlášených nominací oceňujících úspěchy na poli televizních obrazovek vyšla vítězně americká stanice HBO, která si získala ze všech kategorií 126 nominací. Kdo další má však šanci na úspěch?
Jon Hamm ve filmu  / Mad MenAž na pár malinkých vyjímek naprostou většinu fanoušků letošní nominace na udílení cen Emmy 2015, jež oceňují výkony a tvorbu pro televizi v oblasti seriálů, show a TV filmů, nepřekvapily. Vítězové v pořadí 67. ročníku této akce budou oznámeni na začátku září, přesně 12. 9., kdy bude stanice Fox vysílat ceremoniál s moderátorem Andym Sambergem v přímém přenosu.

Fotografie z filmu  / Modern FamilyNominacím vládne hlavě seriálové drama Mad Men, solidně však bodovaly politický thriller House of Cards, historická Hra o trůny a komediální Transparent. Při zmínce Hry o trůny bych mohl upozornit, že stanice HBO, jež stojí za tímto seriálem, získala ze všech nejvíce nominací. Má celkově 126 nominací, z toho celých 24 si přivlastnil jejich nejúspěšnější seriál, zmíněná Hra o trůny. Šanci však mají například i seriály Orange Is the New BlackBetter Call SaulModern FamilySilicon Valley a mnohé další.

Veškeré nominace pro každou kategorii si můžete prohlédnout ZDE.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Transparent ma spatny html odkaz a uplne bych ho n... (M, 21.07.2015 14:39) Reagovat

    Transparent ma spatny html odkaz a uplne bych ho neoznacil za komedialni ;)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY