Džin z Aladina dostane svůj vlastní film

Vydáno: 16.07.2015 09:34 - | foto: facebook tvůrce

Disneymu zatím zřejmě všechny ty adaptace nestačí a tak byla ohlášena příprava další. Tentokráte jde o prequel k pohádce z arabského světa, v níž bude mít hlavní roli Džin z láhve před tím, než poznal Aladina.
Fotografie z filmu Aladin / AladdinNovou pohádkou, kterou se studio Disney chystá znovu adaptovat, se stal Aladin. Tuto původní arabskou pohádku, kterou společnost poprvé uvedla na plátna jako animovaný film v roce 1992, nyní tedy uvidíme i v hrané verzi. Zatím však půjde jen o prequel, v němž uvidíme postavu z Aladina, Džina z láhve, a to v době předtím, než potkal Aladina a jeho princeznu Jasmine. Možná se tedy i dozvíme, jak Džin ve své lahvi byl uvězněn. O scénář filmu se údajně postarají Damian Shannon a Mark Swift, autoři hororu Freddy vs. Jason.

Jedná se o jednu z mnoha momentálně chystaných adaptací klasických pohádek. Disney v hrané verzi chystá momentálně i Krásku a zvíře, Knihu džunglí, Mulan, Zvonilku, Pinocchia, Dumba, Medvídka Pú, pohádku o princi Krasoňovi, ale také pokračování Alenky v říši divůZloby.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY