Snowden: první teaser politického thrilleru Olivera Stonea

Vydáno: 30.06.2015 19:24 - | foto: facebook tvůrce

Režisér Oliver Stone po Divoších natočil další ze svých angažovaných politických thrillerů. Jeho novinka o CIA analytikovi Edwardu Snowdenovi s Josephem Gordonem-Levittem nyní odhalila první teaser.
Na 87. předávání Oscarů vyhrál v kategorii dokumentů snímek Citizenfour, ve kterém se reportér vydává na schůzku za Edwardem Snowdenem do Hong Kongu. Snowden, který dříve pracoval pro CIA, poskytl novinářům velké množství dokumentů o odposlouchávání, které se na veřejnost nikdy dostat neměly. Jeho životní příběh inspiroval režiséra Olivera Stonea (Takoví normální zabijáci) a scenáristu Kierana Fitzgeralda (The Homesman) k vytvoření hraného celovečerního filmu s názvem The Snowden Files (někde se však uvádí pouze jednoduchý název "Snowden").

Titulní roli si zahraje Joseph Gordon-Levitt (Don JonTemný rytíř povstal) a jeho přítelkyni Lindsay Mills ztvární Shailene Woodley (DivergenceHvězdy nám nepřály). Ve filmu se dále objeví například v zatím neznámých rolích i Nicolas Cage (Kick-Ass), Zachary Quinto (Star Trek: Do temnoty) a Scott Eastwood (Železná srdce). 

Teaser, který zatím láká jen grafikou, zhlédněte níže.

Originální teaser filmu Snowden


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY