Nový Spider-Man bude středoškolská komedie

Vydáno: 02.07.2015 10:04 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Minulý týden bylo oznámeno, že se novým představitelem Spider-Mana alias Petera Parkera stal devatenáctiletý Tom Holland. Nyní producent Kevin Feige prozradil, jak by mohl jeho vlastní film vypadat.
Fotografie z filmu Amazing Spider-Man / The Amazing Spider-ManMarvelovky jsou možná co do vizuálu generické, avšak nemůžeme studiu upřít snahu zasadit každý film do jiného žánru. Viděli jsme již technothriller, fantasy, válečné retro, politický thriller, space operu, nejnověji nás čeká také heist movie v Ant-Manovi. Šéf Marvelu, producent Kevin Feige, v nedávném rozhovoru se serverem Birth.Movies.Death dále naznačil, kam by se měly další filmy Fáze III ubírat, a to zejména samostatný snímek se Spider-Manem, který dorazí do kin v roce 2017.

Podle něj bude nový Spider-Man středoškolskou komedií o dospívání, která se bude hodně inspirovat snímky amerického režiséra Johna Hughese (Snídaňový klub, Volný den Ferrise Buellera). Poté, co se nový Peter Parker s tváří Toma Hollanda představí příští rok v Captain America: Civil War, vlastní film se bude striktně soustředit na jeho středoškolská léta. V nich by měl mladý pavouk řešit nejen osobní školácká trable, ale také problémy se superzáporáky, kteří rozhodně budou takovými, jenž jsme ještě v žádném filmu se Spider-Manem neviděli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY