Kdo získal post režiséra Hledání Aljašky?

Vydáno: 26.06.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Po obrovském úspěchu první adaptace knihy spisovatele Johna Greena Hvězdy nám nepřály se letos do kin chystají i Greenova Papírová města. S prací se však nezahálí ani na Hledání Aljašky.
Česká obálka knižní verze  / Looking for AlaskaPo až překvapivě velkém úspěchu romantického hitu loňského roku s názvem Hvězdy nám nepřály se začalo rychle pracovat i na Papírových městech, ve kterých budeme sledovat příběh další zamilované dvojice. Touto dvojící budou od 23. července Cara Delevingne a Nat Wolff. Delší dobu se ovšem pracuje i na adaptaci první knihy Johna Greena, tedy Hledání Aljašky. Již v únoru jsme vám podali informaci, že na ní pracuje stejný tým producentů a scenáristů jako na předchozích dvou titulech.

Novou zprávou je ovšem získání režisérky pro tento film. Delší dobu se mluvilo o kanadské rodačce Sarah Polley (Daleko od ní). Nyní však John Green oficiálně na Twitteru prozradil, že jeho další knihu do filmové podoby jako režisérka adaptuje Rebecca Thomas. Toto jméno vám je nejspíš neznámé, zřejmě protože tato žena zatím natočila pouze jeden film, Elektrické děti. Jak se toto rozhodnutí vyplatí, se zřejmě dozvíme až příští rok v létě, kdyby se film mohl dostat do kin.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY