Bude Ben Affleck režírovat sám sebe jako Batmana?

Vydáno: 26.06.2015 10:28 - Martin Bubrín | foto: Warner Bros.

V době komiksové konkurence je nutné, aby studia plánovala své snímky na mnoho let dopředu - tato novinka se týká samostatného filmu Batman, který by mohl natočit jeho představitel Ben Affleck.
Ben Affleck ve filmu Zmizelá / Gone GirlKdyž se většinou vysmívaný herec Ben Affleck dal na režijní dráhu, nikdo nemohl tušit, že v budoucnu jeho snímek dosáhne až nejvyšší možné akademické mety a vyhraje Oscara. Bývalý Daredevil však nemá jen umělecké ambice, ale i ty komerční - kromě režie se nadále věnuje i herectví a příští rok ztvární Batmana v očekávaném crossoveru Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Nepůjde však o jediný film, v němž se nový Temný rytíř objeví. Mimo dvoudílnou týmovku The Justice League ho uvidíme i v samostatné sólovce nazvané jednoduše The Batman, která je předběžně naplánována na rok 2018.

A tu by nakonec mohl Affleck i režírovat. Zprávu poprvé přinesl server Latino Review, který sice nemůžeme považovat za nějak věrohodný, ale často se ve svých tvrzeních nemýlí. Podle něj by měl herec v Batmanovi stát i za kamerou a natočit snímek podle scénáře Chrise Terria, který s ním spolupracoval již v minulosti na oscarovém Argo. Uvidíme, zda se za touto fámou bude skrývat více - Affleck totiž nedávno dokončil svou hereckou účast na projektech Suicide Squad a The Accountant a jeho další projekt Live by Night píše, režíruje a také v něm hraje. Uvidíme, zda si po něm zkusí natočit svůj první skutečně komerční blockbuster.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY