Kingsman 2: Tajná služba se vrátí pod Vaughnovým vedením

Vydáno: 15.06.2015 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Komiksová bondovka Kingsman: Tajná služba byla jedním z překvapivých hitů letošního roku, proto nikoho nepřekvapí, že režisér Matthew Vaughn začíná pracovat na pokračování.
Colin Firth, Taron Egerton ve filmu Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret ServiceU eRkové komiksové adaptace s rozpočtem 81 milionů dolarů jsou tržby přesahující hranici 400 milionů dolarů pádným důvodem ke vzniku (ještě odvázanějšího) pokračování. Ví to studio 20th Century Fox, ví to i režisér Matthew Vaughn, který právě začíná pracovat na scénáři pokračování - toho idea tajné "bondovské" organizace Kingsman bojující proti zločinu nadchla natolik, že udělal výjimku a na rozdíl od snímků Kick-Ass nebo X-Men: První třída se hodlá ujmout i sequelu. A pokud bude se samotným scénářem spokojen, hodlá jej samozřejmě převést na velké plátno.

Více detailů se o pokračování zatím neví, některé internetové drby však tvrdí, že by se mohl zázračně vrátit agent Harry Hart (Colin Firth) a že by zápletka mohla zahrnovat i americkou centrálu organizace Kingsman. Na další info si ještě nějakou dobu budeme muset počkat, nepochybně však bude stát za to - do té doby si můžete znovu pustit první díl, který již tuto středu vychází na Blu-ray a DVD.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY