Daredevil: zahraje si Jason Statham v druhé sérii?

Vydáno: 05.06.2015 17:08 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate Films

Komiksový Daredevil má za sebou úspěšnou první sezónu na Netflixu, která se setkává s jednoznačně pozitivními ohlasy. Plánovaná druhá by mohla mít jedno velké eso v rukávu.
Charlie Cox ve filmu  / DaredevilDaredevil, jehož celá první sezóna byla letos v dubnu uvedena na streamingové službě Netflix, úspěšně odstartovala televizní komiksové univerzum. Příběh slepého ochránce spravedlnosti Matta Murdocka získal skvělé recenze a divácké ohlasy a připravil půdu pro další sólové projekty odehrávající se v prostředí newyorské čtvrti Hell's Kitchen jako A.K.A. Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist a týmovka The Defenders. Někdy mezi nimi, nebo po nich dorazí i druhá série Daredevila, u níž tvůrci slibovali zahrnutí dalších známých postav z komiksů.

Zatímco nyní se musel Matt vypořádat s Wilsonem Fiskem aka Kingpinem (v nezapomenutelném podání Vincenta D'Onofria), v pokračování by měl zkřížit cesty nejen s nejednoznačnou Elektrou, ale také záporákem jménem Bullseye. Oba zmiňovaní byli k vidění i ve filmovém Daredevilovi s Benem Affleckem, kde si nepřítele, který dokáže vždy a čímkoliv zásahnout cíl, zahrál Colin Farrell - nyní by ho měl vystřídat jeden z nejpovolanějších akčních herců současnosti, Jason Statham. Zprávu přinesl server Latino Review, a i když jde zatím o pouhou spekulaci, britský rodák, který naposledy dělal potíže v Rychle a zběsile 7, by se do dané role více než hodil.

Počkejme si ale zatím na nějaké oficiální vyjádření.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY