Trailer: Ještě bláznivější pokračování Bláznivé dovolené

Vydáno: 08.05.2015 09:56 - | foto: facebook tvůrce

Původní dětský hrdina Rusty Griswold z komediální série, která započala v roce 1983 filmem Bláznivá dovolená, již zestárl. A nyní má rodinu vlastní, takže se na plátna vrací nová generace Griswoldových a jejich dovolená.
Rodinu Griswoldových jsme viděli již na Bláznivé dovolenéBláznivé dovolené v Las VegasBláznivé dovolené v EvropěVánočních prázdninách a Bláznivé vánoční dovolené bratrance Eddieho. Série se tedy tak nějak uzavřela posledním zmíněným TV filmem, který dosáhl katastrofického hodnocení. Letos na plátna míří nová krev tohoto klanu v sequelu, jenž je také debutem scenáristické dvojky a autorů prvních Šéfů na zabitíJohna Francise Daleyho a Jonathana M. Goldsteina.

Uvidíme již dospělého Rustyho ztvárněného Edem Helmsem (Pařba ve Vegas). O něco starší, ale přece jen se na plátna vrací i původní představitelé Rustyových rodičů, Clarka a Ellen, které si i po letech zahráli Chevy Chase s Beverly D'Angelo. Role Audrey byla přeobsazena s Leslie Mann (Jedna za všechny) a do obsazení se přidala Christina Applegate jako Rustyho manželka. A nakonec tu máme i Chrise Hemswortha. 

Trailer s opakující se prázdninovou historií naleznete níže. Film dorazí do kin 28. srpna.

Ofiicální trailer k filmu Vacation


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY