Martin Freeman se přidává k Captain America: Civil War

Vydáno: 06.05.2015 08:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Marvel zřejmě dostane každého - nejnověji se k marvelovskému univerzu přidává Martin Freeman, představitel Bilba z trilogie Hobit nebo Watsona z britského seriálu Sherlock. Jakou úlohu sehraje v Občanské válce?
Fotografie z filmu  / FargoNikdo už nikomu nevyvrátí, že Captain America: Civil War bude tak trochu Avengers 2.5. Zatímco předchozí dvě sólovky Stevea Rogerse stály hlavně na budování hlavní postavy, Občanská válka bude o vyhroceném konfliktu mezi superhrdiny, kteří se podvolí, či nepodvolí nechat kontrolovat tzv. Zákonem o registraci superhrdinů - k čemuž bude potřeba více postav než jen jedna. Kromě Captaina America a Iron Mana byli pro film potvrzeni už i Hawkeye (Jeremy Renner), Black Widow (Scarlett Johansson), Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie), záporák Baron von Zemo (Daniel Brühl) a vůbec poprvé se představí Black Panther (Chadwick Boseman) a Spider-Man (zatím neobsazen).

K už tak hvězdnému obsazení se nyní přidává i Martin Freeman, známý hlavně jako Bilbo z trilogie Hobit nebo z dvou populárních seriálů Sherlock a Fargo. Jeho zahrnutí do filmu dnes oficiálně oznámilo studio Marvel, i když stále nespecifikovalo, jakou roli ztvární - což bude docela těžké odhadnout, podíváme-li se na postavami nahuštěnou zápletku. A kdo ví, třeba se v některém z budoucích filmů potká se svým kolegou Benedictem Cumberbatchem (Hobit, Sherlock), který ztvární Doctora Strange.

Captain America: Civil War se právě natáčí v Atlantě a do kin dorazí 5. května 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Fakt skvělé! Druhá z těch Sherlockovských tla... (Denis, 06.05.2015 11:42) Reagovat

    Fakt skvělé! Druhá z těch Sherlockovských tlam, které absolutně nesnáším je na palubě Marvelu. Tenhle film se mi jevil z připravovaných marveláckých projektů jako nejzajímavější, ale pokud tam tahle tlama bude hrát nějakou velkou roli, tak to asi vynechám... Ne, vážně neděkuji!!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY