Gazelle z Kingsmana míří do Star Treku

Vydáno: 11.04.2015 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Star Trek nás příští rok opět pohltí dalším dílem, jehož název zatím nebyl zveřejněn, jednou z nových informací je ale obsazení Sofie Boutelly do jedné z hlavních rolí. Těšíte se na tuhle zlodušku z Kingsmana?
Fotografie z filmu Star Trek: Do temnoty / Nedávno jsme měli možnost vidět Sofii Boutellu v akčním filmu Kingsman: Tajná služba, kde s umělýma nohama v podobě břitev bojovala proti Colinu Firthovi. Nyní tuto všestranně založenou Francouzku alžírského původu, kterou mimo jiné byla možnost zaznamenat například v tanečními filmu StreetDance 2, čeká další zajímavá filmová výzva.

Pod taktovkou režiséra Justina Lina brzy začne natáčet pokračování sci-fi série Star Trek, jehož podtitul nám zatím není známý. Kromě Boutelly ve filmu uvidíme i většinu postav z předchozích dílů, které se nyní vracejí. Jmenovitě mezi ně patří Chris PineAnton YelchinZachary QuintoKarl Urban a Zoe Saldana. A spekuluje se i o obsazení Idrise Elby do role hlavního zloducha, tato informace však na rozdíl od obsazení Sofie Boutelly nebyla potvrzena. Nový Star Trek kina zaplaví od 8. července 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY