Supergirl na první fotografii z nového seriálu

Vydáno: 07.03.2015 11:18 - | foto: facebook tvůrce

Objevila se fotka nejnovější představitelky televizní Supergirl. Nejedná se sice o první poženštění Supermana, ale seriál je už teď považován za jednu z očekávaných TV novinek tohoto roku.
Už v 80. letech vznikl celovečerní film o sestřenici Supermana, Superdívka, kterou si zahrála Helen Slater (The Secret of My Succe$s). Film se však nesetkal s příliš dobrým ohlasem, což je evidentní, když si přečtete názory na jakékoliv webové stránce. A tak na něj většina lidí zřejmě zapomněla.

Americká televizní stanice CBS se nyní rozhodla tuto postavu přivést zpět k životu pomocí nového televizního seriálu Supergirl, jehož pilotní díl se s největší pravděpodobností bude vysílat na podzim a podle sledovanosti se poté rozhodne o jeho dalším osudu. Hlavní roli superhrdinky Lindy Danvers obsadila poměrně neokoukaná tvář Melissy Benoist (GleeWhiplash) a potvrzené je, že nějakou roli si zde zahraje i původní Supergirl Helen Slater. Jak a jestli bude seriál propojený s příběhem Supermana, není známo, ale v galerii si zatím můžete prohlédnout první dvě promo fotografie.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY