Režisér Trona natočí adaptaci videohry Gran Turismo

Vydáno: 04.03.2015 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Gran Turismo zrovna není videohra, kolem které by se dal vybudovat film. Automobilových závodů se však možná ujme režisér filmů Tron: Legacy a Nevědomí Joseph Kosinski.
Joseph Kosinski při natáčení filmu TRON: Legacy 3D / TRON: LegacyPřed více než rokem jsme vás informovali o tom, že se chystá adaptace videoherní série Gran Turismo, která na to půjde trochu jiným směrem. Místo dalšího příběhu nezastavitelného řidiče se dočkáme filmu inspirovaného skutečnou GT Academy, která umožňuje nejlepším hráčům Gran Turisma, aby si závody v nejrychlejších autech světa vyzkoušeli v reálu. Automobilový simulátor do filmové podoby převede scenárista Watchmenů Alex Tse, nyní byl také konečně odhalen režisér, jenž by se mohl projektu ujmout.

Vše nasvědčuje tomu, že připadne právě Josephu Kosinskému, který v současnosti vyjednává se studiem. Po osobitých hi-tech sci-fi jako TRON: Legacy a Nevědomí by šlo o jeho první filmový návrat na Zemi - kdo ale viděl jeho vypiplané závody světlocyklů, musí uznat, že je tou správnou volbou. Studio ho možná upřednostnilo proto, že chvíli pracoval na závodnickém filmu Go Like Hell, v němž měli původně hrát Brad Pitt a Tom Cruise.

Kdo si zahraje v Gran Turismu, zatím není známo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY