Steven Spielberg a Jennifer Lawrence spojí síly

Vydáno: 03.03.2015 11:51 - | foto: facebook tvůrce

Světově uznávaný režisér a oscarová herečka budou zřejmě spolupracovat na novém filmu podle pravdivého příběhu o novinářce, která jela během války do Afghánistánu a dostala se do velkých potíží.
Steven Spielberg při natáčení filmu  / LincolnSteven Spielberg (Schindlerův seznamA.I. Umělá inteligence) a Jennifer Lawrence (Hunger GamesTerapie láskou) jsou poměrně zvučnými jmény v Hollywoodu, a tak není divu, že společnost Warner Bros. právě s touto dvojicí "vyhrála" práva na natočení filmu It's What I Do podle monografické knihy It's What I Do: A Photographer's Life of Love and War. O práva mělo zájem hodně filmových společností, které nabízely hvězdy jako herečky Reese Witherspoon (Divočina), Natalie Portman (Černá labuť)Margot Robbie (Vlk z Wall Street), herce-režiséra George Clooneyho (Gravitace) a režiséry Granta Heslova (Muži, co zírají na kozy) nebo Darrena Aronofskyho (Černá labuť). Tyhle všechny však nabídka Warner Bros. přebila.

Jennifer ve snímku ztvární Lynsey Addario, fotografku a novinářku, která dělá reportáž na téma americké invaze do Afghánistánu po událostech 11. září. Podařilo se jí sebrat materiál shrnující afghánskou vládu Talibanu, iráckou válku, násilí proti ženám v Kongu a nakonec byla unesena jednotkami Kaddáfího během libyjské občanské války...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY