První video: Sci-fi Westworld dorazí na HBO příští rok

Vydáno: 18.11.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Televizní stanice HBO oficiálně oznámila, že se nového, hvězdně obsazeného sci-fi seriálu Westworld Jonathana Nolana dočkáme už v roce 2015. Za té příležitosti zveřejnila dvě krátká oznamovací videa.
Yul Brynner ve filmu Západní svět / WestworldJurassic World nebude příští rok jediným zábavním parkem. Budeme se totiž moci podívat i do imitace Divokého západu Westworld, v němž se o pohodlí movitých zákazníků starají roboti v přestrojení za obyvatele westernového městečka. Nápad z hlavy spisovatele a scenáristy Michaela Crichtona (autor předlohy Jurského parku) byl již zfilmován v roce 1973, nyní se dočká další adaptace, a to rovnou ve formě televizního seriálu pro HBO.

Dnes bylo ohlášeno, že hvězdně obsazený projekt (Anthony Hopkins, Ed Harris aj.) Jonathana Nolana dorazí na obrazovky už příští rok, nejspíše v létě. Za té příležitosti HBO na svém twitteru odhalilo první oficiální fotografii a také dva krátké Vine teasery. Zároveň zvěřejnila oficiální slogan seriálu, který zní "temná odysea o úsvitu umělého vědomí a budoucnosti hříchu".

Vine videa zhlédněte níže.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY