Piráti z Karibiku plánují pátou plavbu

Vydáno: 17.01.2011 15:13 - Tereza Kašpárková | foto: Facebook tvůrce

Bruckheimer, Disney a Rossi jsou v pohotovosti
Johnny Depp ve filmu Piráti z Karibiku: Na vlnách podivnaČtvrté pokračování Pirátů z Karibiku s podtitulem Na vlnách podivna ještě ani nestačilo vtrhnout do kin a už tu se řeší další díl. A aby taky ne, vždyť Verbinskiho trilogie vydělala po celém světě závratné částky a bylo by tedy velmi zvláštní, kdyby se někdo nepokusil vyždímat z tak lukrativního projektu maximum.
To si nejspíš řekl i Jerry Bruckheimer, který by se rád vrátil v roli producenta a v nejbližších dnech se chystá začít jednat se studiem Disney, jež si (díky nebývalé popularitě Pirátů) také přišlo na nemalé peníze. Pokud obě strany dospějí ke společnému závěru a udělí pátému pokračování zelenou, usedne na režisérskou sesli opět muzikálový Rob Marshall. Jeho práce na projektu je ze strany tvůrců hodnocena kladně a o návratu Gora Verbinskiho se tak již neuvažuje. Zda je výměna režiséra skutečně tak dobrá, či nikoli, zjistí čeští diváci již 19. května.
Snad jedinou věcí (s výjimkou nehotového scénáře, kterého by se měl ujmout znovu Terry Rossi, tentokrát však bez Teda Elliotta), která v tuto chvíli brání přípravám na natáčení, tak zůstává doposud nepotvrzená účast Johnnyho Deppa. Ten se totiž nechal slyšet, že podepíše pouze tehdy, bude-li se mu zamlouvat scénář. Pode serveru Deadline však není důvod ke znepokojení. Jack Sparrow se údajně opět vrátí, a to v celé své pirátské kráse. Zvlášť když v rozhovoru pro Entertainment Weekly potvrdil, že by pětku klidně natočil.
zdroj: Deadline


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY