Batman s dvěma obleky a dvěma batmobily?

Vydáno: 28.10.2014 15:30 - | foto: facebook tvůrce

Objevily se dvě velmi zajímavé informace, které se týkají Batmana, resp. cross-overu Batman v Superman: Dawn of Justice. Nejsou sice potvrzené, ale pocházejí ze spolehlivého zdroje. Chcete vědět víc? Pozor na spoilery!
Ben Affleck ve filmu  / Batman v Superman: Dawn of JusticeStránka Batman News, které se dá důvěřovat, přinesla několik informací, jež údajně pocházejí od samotného Rehana Jalaliho, který je osobním trenérem Bena Afflecka. Upozorňujeme ale, že se jedná o nepotvrzené dohady... a že pozdější jsou sice velmi zajímavé, ale někdo by je mohl považovat za spoileroidní. Nejprve k těm zvěstem, které nic zásadního neprozrazují, resp. nekazí zážitek. Batman by v Batman v Superman: Dawn of Justice měl mít dva obleky. Jeden známý z fotografií, druhý zahlédnutelný v krátké upoutávce z ComicConu. A vedle toho by měl mít i dva batmobily, přičemž jeden by měl s největší pravděpodobností umět létat. Nyní přichází potenciální spoilery, tj. prozrazení, která vám mohou zkazit zážitek. Dále čtěte jenom na vlastní nebezpečí. Byli jste varováni.

Kostým, jenž byl k zahlédnutí v upoutávce, je "vytuněný" Kryptonitem a dokáže střílet rakety. Docela progres od Batmana, který si zakládal na tom, aby někoho nezabil. Nabízí se i otázka, jak našel (vzhledem k událostem v Muži z oceli) Kryptonit. A měli bychom vidět Affleckovu fyzičku ve velmi dobře nasnímané scéně, ve které se dívá na poničené město. Poničené, resp. skoro zničené město by mělo být podle spekulací supermanovské Metropolis. Podle všeho by se mělo jednat o scénu ze začátku snímku.

Více bychom se měli dozvědět brzy. Budeme vás informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY