Potvrzeno: Benedict Cumberbatch je Doctor Strange

Vydáno: 05.12.2014 08:24 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Nečekaná zpráva "šokovala" internet - jeden z nejpopulárnějších herců současnosti, Benedict Cumberbatch, si zahraje v nové marvelovce. Svůj repertoár rozšíří o roli kouzelnického neurochirurga Doctora Strange.
Doctor Strange (Benedict Cumberbatch)[Šéf studia Marvel Kevin Feige nyní oficiálně potvrdil, že si Doctora Strange zahraje Benedict Cumberbatch.] Vypadá to, že tahanice o roli v novém filmu studia Marvel jsou u konce. Po několika měsících úpěnlivého hledání hlavního představitele nakonec padla volba na původně zvažovaného Benedicta Cumberbatche, který tak v „boji“ porazil skoro desítku potenciálních kandidátů, o nichž jsme vám referovali v průběhu předchozích týdnů. Zprávu první přinesl server Deadline, který uvádí, že britský herec je ve finálních vyjednáváních se studiem ohledně role Doctora Strange, což obecně znamená, že bychom během příštích několika dní měli dostat i oficiální prohlášení.
Vlastně není divu – Cumberbatch byl před několika měsíci spolu s Tomem Hardym hlavní volba studia. I když herec všechny fámy o svém možném obsazení vyvrátil v červenci na Comic Conu, je dost možné, že v té době ještě vůbec nevěděl, jak se to do budoucna bude s obsazením role bývalého neurochirurga Stephena Strange, který získá magické schopnosti, mít.

Ten bude vedle Ant-Mana ostatně jedním z hlavních tahounů marvelovské Fáze III, v níž nám bylo naznačeno, že nás čeká nové složení týmu Avengers. Fanoušci Sherlocka, Star Treku nebo draka Šmaka tedy budou jistě rádi, že svého britského oblíbence uvidí i v létě roku 2016 pod vedením režiséra Scotta Derricksona (V moci ďábla, Sinister) jako dalšího ze superhrdinů.

Jak jste s obsazením spokojeni?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Moc se na Benedikta těším, jako vždy a nikdy m... (Anonym, 29.10.2014 23:05) Reagovat

    Moc se na Benedikta těším, jako vždy a nikdy mě nezklamal!!!

  • Tak já mám opačné pocity. Cumberbatche prostě... (Luboš, 05.12.2014 10:52) Reagovat

    Tak já mám opačné pocity. Cumberbatche prostě nesnáším, to jeho přehrávání je úděsné. Díky němu a tomu "Hobitovi" jsem se nemohl podívat na Sherlocka víc, jak na jeden díl... Tenhle film mě od teď vůbec nezajímá!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY