Remake Vrány: Co o něm prozradil producent Ed Pressman?

Vydáno: 25.10.2014 13:30 - | foto: Miramax Films

Ed Pressman dělá producenta, i když by se se svým jménem spíš hodil na tiskového mluvčího. Při příležitosti převzetí ceny na festivalu v Abu Dhabi dělal rozhovor pro Hollywood Reporter. Prozradil nové informace o Vráně.
Plakát filmu Vrána / The CrowPráce na remaku filmu Vrána (či nové adaptace kultovního grafického románu, chcete-li) trvala několik let, ale vše nasvědčuje tomu, že se s největší pravděpodobností začne natáčet v létě příštího roku. Potvrdil to producent Ed Pressman, který má na svém kontě filmy jako Wall Street či Americké psycho a který produkoval původní snímek, v němž si hlavní roli zahrál při natáčení tragicky zesnulý Brandon Lee

Řekl také, že Vrána má stále velkou fanouškovskou základnu, přestože byla uvedena před dvěma dekádami. Dle něj se má jednat o převyprávění pro novou generaci, která příběh nezná, a slíbil také začlenění částí příběhu, které odvyprávěny v původním filmu nebyly. Nová Vrána má být "anti Spider-Man", ať si pod tímto označením domyslí každý, co uzná za vhodné. Neví se ale, kdo ztvární ústřední roli. Spekulovalo se o Evansovi, ale nikdo zatím nebyl potvrzen. Nové informace budou jistě přibývat, jak se bude blížit datum natáčení.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY