Quicksilver v X-Men: Apocalypse?

Vydáno: 24.10.2014 18:00 - | foto: facebook tvůrce

Postavě Quicksilvera vděčí X-Men: Budoucí minulost za jednu ze svých nejlepších scén, ne-li vůbec tu nejlepší. Dočkáme se ho i v X-Men: Apocalypse? A mohl by mít i vlastní sólovku, jako se to poštěstilo Wolverinovi?
Evan Peters ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastPokud chcete znát odpovědi na obě v perexu položené otázky a nechce se vám číst celou novinku s upřesňujícími detaily, pak: ano a ano. Quicksilvera se dočkáme v X-Men: Apocalypse a mohl by mít i vlastní sólovku, pokud studio dovolí. Zajímá-li vás, kolik prostoru dostane v X-Men: Apocalypse a kdo by spin-off s ním mohl režírovat, čtěte dál, protože jde o informace od samotného Briana Smrze, který zastává pozici tzv. second unit director (tj. režiséra druhých jednotek).

Právě Brian Smrz řekl Newsarama, že po něm chtějí, aby na práci na obrázkovém scénáři k X-Men: Apocalypse začal velmi brzo a že by mu nákres storyboardů měl zabrat odhadem jeden měsíc a na konci tohoto roku se do toho dá naplno. Zmínil, že se těší především na další scénu, ve které bude Quicksilver.

Prozradil také, že by rád "povýšil" a režíroval sám film. Proběla už diskuze, že vedle Wolverina by se vlastního spin-offu mohl dočkat i Quicksilver. Smrz by měl zájem o jeho režii, protože má za to, že s postavou se dá užít hodně zábavy. Co byste říkali na další x-mení sólovku? Myslíte, že by Quicksilver obstál, když Wolverinovi se příliš nevedlo? 


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY